Moms connected

verbinding met gelijkgestemde moeders

Zoek jij verbinding en verdieping met gelijkgestemde moeders? Wil jij je stam uitbouwen? Dan is Moms Connected iets voor jou!

Het is een bijeenkomst van twee uur waarin we aan de hand van een thema samenkomen in een groep met minimaal 4 en maximaal 6 vrouwen. Je kunt zelf kiezen of je liever online deelneemt of real life (in Schiedam).

Je leert niet alleen gelijkgestemde moms kennen, maar je steekt ook nog eens kennis op van het thema en bespreekt jouw ervaring onder begeleiding van twee ouderschapscoaches; mijzelf en Mariska van Lief Sensitief.

De thema’s variëren maar hebben altijd een connectie met Natuurlijk Ouderschap.

moms connected

Hoe het werkt:

ONLINE MOMS CONNECTED

Woon je ver weg of connect je liever vanuit huis? Dan is Moms Connected online iets voor jou! Je meld je aan via hier of stuurt een DM via Instagram. Het wordt reuze leuk, want we sturen je van tevoren een heerlijk pakketje op zodat jij met al dat leuks op schoot kunt aanschuiven vanuit huis. We connecten via Zoom en zijn zo zelfs op afstand hartstikke verbonden!

MOMS CONNECTED REAL LIFE

Je meld je aan via hier of stuurt een DM via Instagram. De bijeenkomst vindt plaats in een behoorlijk sfeervol oud pakhuis in Schiedam. We ontmoeten elkaar in het eggie en je krijgt (naast een superduper leuke bijeenkomst) ook nog eens koffie, thee, wat lekkers én een leuk cadeautje.

reviews

Wat onze moms ervan vinden

Wat een heerlijke avond, ik gloei nog helemaal na van blijheid. Nogmaals bedankt voor het organiseren hiervan. Ik geef het een dikke en welverdiende 10! Het heeft me een feest van herkenning en gevoel van verbinding opgeleverd, dit had ik zooooo hard nodig. Het smaakt naar meer.

~ Judith

Gek hoe snel je je vertrouwd kunt voelen in een groep met vreemden. Dan heb je echt een goede avond neergezet! Absolute aanrader voor elke moeder die verbinding met gelijkgestemden zoekt en tegelijkertijd praktische tools zoekt die je meteen thuis kunt uitproberen! Super!

~ Emmie

Heel tof concept! Ik heb ervan genoten om gelijkgestemden te spreken, op meerdere vlakken! Top hoe jullie alles hebben opgezet, fijne begeleiding tijdens de online avond door de mooie sheets met gerichte vragen. Daarnaast was er meteen een open sfeer, iedereen respecteerde elkaar en kon zichzelf zijn. Wat mij betreft had het nog veel langer mogen duren.

~ Mariah

Wat levert het jou op?

– Verbinding met gelijkgestemden en de mogelijkheid om jouw stam uit te breiden

– Persoonlijke begeleiding van twee ouderschapscoaches 

– Praktische tips & tricks die je direct kunt toepassen in de praktijk  

– Een pakketje met allemaal moois (inclusief verzendkosten binnen Nederland)

 

Agenda

In verband met de zomervakantie en het naderende MOMS Festival is de agenda voor Moms Connected bijeenkomsten wat beperkt.

Zondag 19 september van 13.00 tot 17.00 uur:

‘Omgaan met je hoogsensitieve kind’

Jouw investering: €75,-

Is jouw kind gevoelig voor prikkels en snel van slag? Pikt jouw kind sfeer en emoties van anderen op? Misschien is je kind dan wel hoogsensitief.
Hoogsensitiviteit is geen stoornis, maar het kan wel een flinke uitdaging zijn om mee om te gaan. Tijdens de Moms Connected ‘Hoogsensitieve kinderen’ kom je erachter dat je niet de enige bent die een (mogelijk) hooggevoelig kind heeft. We bespreken hoe je hooggevoeligheid bij je eigen kind kan herkennen, welke uitdagingen dit met zich meebrengt, hoe je dit kunt omdenken en vooral; wat jij als moeder kunt doen om je kind hierin te ondersteunen.

Een middag vol herkenning, tips, tricks en tools die je direct bij thuiskomt kunt toepassen in het contact met je kind!