coaching

minder strijd, meer lol

Mijn missie is het inspireren en coachen van ouders om een thuisbasis te creëren vol liefde, lol en een portie ontspannenheid waar je u tegen zegt. Want ja, het mag allemaal best wat minder krampachtig en ‘volgens het boekje’ wat mij betreft.

Ik droom ervan dat jij weer in verbinding komt met jouw kind. Dat je hem een basis mee kunt geven waarin hij gehoord en gezien wordt en vanuit zijn ware potentieel kan ontwikkelen. Dat jij vertrouwen hebt in jezelf, je kind en de toekomst!

En weet je? Ik geloof dat het al in jou zit! Dat de ingrediënten voor een liefdevol en harmonieus gezin al aanwezig zijn en ik er alleen maar ben om je die bewust te laten inzetten en er iets aan toe te voegen.

En denk jij nou; klinkt best briljant hoor, maar hoe ga je dan in de praktijk om met de uitdagingen binnen het moederschap? Lees dan even mijn blogs over driftbuien, troosten en liefdevol begrenzen.

Wil jij dat nou ook maar weet je niet precies hoe?
Heb jij vragen rondom begrenzen, loslaten, troosten, slapen, hoogsensitiviteit of het ontwikkelen van jouw visie op ouderschap? Met een combinatie van Rotterdamse nuchterheid, pedagogische kennis en positieve psychologie help ik jou opweg naar meer verbinding met jezelf én je kind!

coaching

Verlang jij naar naar minder strijd en meer lol?

Wil jij keuzes maken vanuit je hart, in plaats van ‘hoe het hoort’? Ben jij op zoek naar tools die zorgen voor meer verbinding? Dan is de 1 op 1 ouderschapscoaching een heel puik plan voor jou!:

COACHINGSCALL

Zoek jij ondersteuning op een specifiek onderwerp of is er een thema dat je graag wilt bespreken? Dan is de 1 uur durende coachingscall een reuze goed idee! Voorafgaand aan ons gesprek stuur jij mij in het kort je vraag zodat ik mij kan voorbereiden. We verbinden telefonisch en jij mag mij (spreekwoordelijk dan hè) het hemd van het lijf vragen.

Na dit uur heb jij concrete tools die je direct kunt toepassen in het contact met jouw kind(eren).

Jouw investering: €79,-

Daarvoor krijg je:

 • Een heel uur ouderschapscaching
 • De mogelijkheid om jouw brandende vragen te stellen
 • Praktische tips & tricks die je direct kunt toepassen in het contact met je kind(eren)
 • Een ‘aftertalk’ mail met een samenvatting van ons gesprek met eventueel ondersteunende (wetenschappelijke) artikelen/blogs.

COACHINGSCHAT

Liever appen of chatten? Geen probleem! Stuur mij jouw ouderschaps vraagstuk en we plannen een chatsessie in van 30 minuten. In dit half uur mag jij mij het hemd van het lijf vragen over jouw ouderschapsvraagstuk en ondertussen help ik jou op weg met mijn kennis en eventueel vooraf verzamelde artikelen ter onderbouwing en verdieping. En weet je wat zo handig is? Je kunt de chat bewaren zodat je het later nog eens terug kunt lezen of delen met je omgeving!

Jouw investering: €39,-

Daarvoor krijg je:

 • Een half uur ouderschapscaching
 • Praktische tips & tricks ondersteund door (wetenschappelijke) artikelen
 • Een boost voor jouw ontwikkeling als ouder

COACHING IN HET EGGIE

Wil jij jouw ouderschapsvragen liever in het eggie bespreken of vind je het fijn om door mij gecoacht te worden tijdens het contact met je kind(eren)? Dat kan! Jarenlang heb ik gewerkt als (gezins) begeleider en opvoedondersteuning gegeven, nu doe ik dat met heel veel liefde vanuit mijn eigen visie en missie.

Ik kom bij jullie thuis voor een kennismakingsgesprek, waarin we bespreken waar jullie tegenaan lopen en wat je wensen zijn. Samen stellen we doelen, maken we een plan en coach ik jullie op afspraak aan huis. Eventueel coach ik ‘on the job’; ik loop een uur (of langer) met jouw gezin mee en geef tips & tricks die je meteen kunt toepassen in het contact met je kind(eren).

Jouw investering: €79,- per uur (inclusief reiskosten binnen 10 kilometer van postcode 3131)

Daarvoor krijg je:

 • Ouderschapscoaching op maat
 • Een kennismakingsgesprek
 • Een concreet uitgewerkt plan met doelen en werkwijze
 • Coaching on the job
 • Praktische tips & tricks
 •  

  Wil je graag een coachingscall of chat inplannen? 
  Vul hier even je gegevens in en je krijgt zo snel mogelijk reactie!

  5 + 7 =